Lokacija

Galerija umjetnina Ružić, Vukovarska 1, HR-35000 Slavonski Brod

Vrijeme održavanja

15/5/2022, četvrtak – od 16:00 
16/9/2022, petak – 09:00 – 22:00
17/9/2022, subota – 09:00 –  12:00

Aktivnosti

Jedna od aktivnosti je prva 3D print izložba poznatog brodskog umjetnika Igora Puškarića. Izložba je jedna od prvih ovakvog tipa, što smatramo ponosom. Posjetitelji će moći vidjeti isprintane 3D likove na 3D printeru koje Igor inače stvara. Osim što će posjetitelji moći vidjeti posebno uređenu scenu likova, podloga i predmeta izrađenih na 3d printeru, moći će vidjeti animacije likova u digitalnom formatu, provjeriti kako se to printa baš takva jedna figura te doživjeti čar Igorovih vizija koje je pretočio u likove.

Projekt

GSTEM by INNCRO-IT (Projekt financira Brodsko-posavska županija)

Izvođač aktivnosti

Udruga InnCRO-IT

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na BrodTech newsletter!

BrodTech će koristiti informacije koje ste naveli u ovom obrascu kako bi vas kontaktirali u svrhu pružanja novosti i marketinške komunikacije. U svakom trenutku se možete predomisliti tako da kliknete na poveznicu “unsubscribe from this list” koji se nalazi na dnu bilo kojeg e-maila kojeg primite od nas, ili tako da nas kontaktirate na tech@brodtech.net.

Za više informacija o našim pravilima privatnosti, molimo vas da posjetite našu web stranicu. Klikom na poveznicu u obrascu prihvaćate da obrađujemo vaše podatke u skladu s ovim uvjetima.