Lokacija

Galerija umjetnina Ružić, Vukovarska 1, HR-35000 Slavonski Brod

Vrijeme održavanja

16/9/2022, petak – 09:00 – 18:00
17/9/2022, subota – 09:00 –  12:00

Aktivnosti

Na sajmu će se predstaviti lokalne organizacije i projekti koji idu u smjeru STEM-a ili IT tehnologija. Uz lokalne organizacije s područja grada i županije, upoznati ćemo nekolicinu mladih ljudi i organizacija iz ostalih gradova/županija koji će predstaviti sebe, svoje projekte i djelovanje u zajednici bilo projektima, proizvodom ili ponudom. Osim što svima nama sajam može biti edukativnog tipa, na sajmu ćemo moći i iskušati se u raznim vještinama koje pružaju tehnologije i tako proširiti poglede na novu tehnologiju koja nam je za petama.

Projekt

„STEM 1.0. by INNCRO-IT“ powered by Grad Slavonski Brod

Izvođač aktivnosti

Udruga InnCRO-IT

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na BrodTech newsletter!

BrodTech će koristiti informacije koje ste naveli u ovom obrascu kako bi vas kontaktirali u svrhu pružanja novosti i marketinške komunikacije. U svakom trenutku se možete predomisliti tako da kliknete na poveznicu “unsubscribe from this list” koji se nalazi na dnu bilo kojeg e-maila kojeg primite od nas, ili tako da nas kontaktirate na tech@brodtech.net.

Za više informacija o našim pravilima privatnosti, molimo vas da posjetite našu web stranicu. Klikom na poveznicu u obrascu prihvaćate da obrađujemo vaše podatke u skladu s ovim uvjetima.