Lokacija

Galerija umjetnina Ružić, Vukovarska 1, HR-35000 Slavonski Brod

Vrijeme održavanja

16/9/2022, petak – 10:00 – 18:00
17/9/2022, subota – 09:00 –  12:00

Aktivnosti

Natjecanje je organizirano u dvije kategorije, odnosno kategorija robonogometa i utrke na poligonu. Koncept natjecanja je predviđen za uzrast učenika od 2.-8. razredna osnovne škole. U sustav natjecanja moguće će se biti prijaviti preko osnovne škole koju pohađa budući natjecatelj, online putem medijskih kanala Brodtech zajednice i partnera ili uživo na dan početka natjecanja. Broj mjesta je ograničen te nakon što prijava bude objavljena, potrebno je osigurati što prije svoje mjesto. Za uživo upis na licu mjesta biti će dodatno objavljena informacija hoće li se doraditi ili će biti trajno otkazan ako se mjesta popune online. Za svakog mališana spremna je skromna nagrada, a za one najbolje naravno nešto više. Prvi krug natjecanja odrađuje se u petak 16.9. , a doigravanja i završnica 17.9. Nakon što polaznik/natjecatelj bude prijavljen online ili preko škole biti će mu upućene određene informacije za sam događaj, pravila natjecanja i sl. Za natjecanje nije potrebno predznanje nego samo dobra volja natjecatelja koja će poslužiti poticajnom priključivanju na aktivnosti STEM i IT tipa koje se nude kroz godinu u našoj sredini.

Projekt

„STEM 1.0. by INNCRO-IT“ powered by Grad Slavonski Brod

Izvođač aktivnosti

Udruga InnCRO-IT

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na BrodTech newsletter!

BrodTech će koristiti informacije koje ste naveli u ovom obrascu kako bi vas kontaktirali u svrhu pružanja novosti i marketinške komunikacije. U svakom trenutku se možete predomisliti tako da kliknete na poveznicu “unsubscribe from this list” koji se nalazi na dnu bilo kojeg e-maila kojeg primite od nas, ili tako da nas kontaktirate na tech@brodtech.net.

Za više informacija o našim pravilima privatnosti, molimo vas da posjetite našu web stranicu. Klikom na poveznicu u obrascu prihvaćate da obrađujemo vaše podatke u skladu s ovim uvjetima.