Lokacija

Galerija umjetnina Ružić, Vukovarska 1, HR-35000 Slavonski Brod

Vrijeme održavanja

15/9/2022, četvrtak 13:00

Aktivnosti

Predstavljanje projekta „Plastenik za automatiziranu kontrolu rasta biljke“ s predavanjem.

Na samom predavanju biti će predstavljen „Plastenik za automatiziranu kontrolu rasta biljke“ koji smo izradili mi kao Udruga INNCRO-IT namjenski za ovaj događaj kako bi povezali zelenu i tehnološku tranziciju koja je ujedno i jedan od glavnih fokusa ne samo naše organizacije nego i EU. Potaknuti neiskorištenim dijelom gospodarstva na području BPŽ željni smo privući pažnju na klimatske promjene i ostale čimbenike koji aktivno utječu na gospodarstvo. 

Ovom inovacijom želimo mladima koji se školuju u smjeru biosfere aktivno prikazati mogućnosti korištenja i prednosti novih tehnologija. Više o samim pogledima i kako smo došli do realizacije o ideji biti će predstavljeno na samom predavanju.

Predavači:

Roko Lukenda, INNCRO-IT
Šimun Posavec, INNCRO-IT
Vehid Ibraković, Srednja škola Matija Antun Reljković

Projekt

Plastenik za automatiziranu kontrolu rasta biljke

Izvođač aktivnosti

INNCRO-IT

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na BrodTech newsletter!

BrodTech će koristiti informacije koje ste naveli u ovom obrascu kako bi vas kontaktirali u svrhu pružanja novosti i marketinške komunikacije. U svakom trenutku se možete predomisliti tako da kliknete na poveznicu “unsubscribe from this list” koji se nalazi na dnu bilo kojeg e-maila kojeg primite od nas, ili tako da nas kontaktirate na tech@brodtech.net.

Za više informacija o našim pravilima privatnosti, molimo vas da posjetite našu web stranicu. Klikom na poveznicu u obrascu prihvaćate da obrađujemo vaše podatke u skladu s ovim uvjetima.