Lokacija

Galerija umjetnina Ružić, Vukovarska 1, HR-35000 Slavonski Brod

Vrijeme održavanja

15/9/2022, četvrtak 20:00 – 22:00 

Aktivnosti

Natjecanje se provodi na sustavu izvlačenja natjecatelja i teme na način da se izvlače dva imena i tema koju natjecatelji trebaju slikati.

Planirano je 16 tema gdje svaki natjecatelj ima jedinstvenu temu. Za prvo mjesto treba biti najkompliciranija tema.

Teme mogu biti apsolutno sve, od vlaka do “životne energije”.

Sustav VR borbi umjetnika ukratko:

Borba se odvija na principu sustava eliminacije s 16 natjecatelja. Vremenski 16 natjecatelja odigrava 16 borbi, svaka borba traje 5 minuta.

Prijave:

Prijaviti se mogu svi zainteresirani natjecatelji na način da popune online prijavni obrazac. Čim se popuni definirani broj prijava (16) dodatne prijave se neće razmotriti. Prijave se popunjavaju putem sljedećeg linka: bit.ly/brodtech22vr

Natjecanje:

Natjecanje se provodi na sustavu izvlačenja natjecatelja i teme na način da se izvlače dva imena i tema koju natjecatelji trebaju slikati. Planirano je 16 tema gdje svaki par natjecatelja ima jedinstvenu temu. Za prvo mjesto treba biti najkompliciranija tema. Teme mogu biti apsolutno sve, od vlaka do “životne energije”. Teme je potrebno napisati prije samog eventa.

Stručni žiri:

Natjecanje će ocjenjivati komisija sastavljena od 3 člana koja će ocjenjivati: likovno izražavanje, opis rada i snalaženje u programu Tilt Brush.

Vođenje borbe umjetnika:

Voditelj vodi borbu od početka do kraja, radi kratku edukaciju za alat TiltBrush, izvlači natjecatelje i teme, postavlja virtualnu stvarnost i brine se da sve prođe u redu.

Nagrade:

Natjecatelji će dobiti potvrde o natjecanju – zahvalnice, dok će za 1., 2. i 3. mjesto biti uručene pohvalnice i nagrade.

Prijava

Projekt

Virtualni inkubator BPŽ

Izvođač aktivnosti

Udruga Connect-IT 

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na BrodTech newsletter!

BrodTech će koristiti informacije koje ste naveli u ovom obrascu kako bi vas kontaktirali u svrhu pružanja novosti i marketinške komunikacije. U svakom trenutku se možete predomisliti tako da kliknete na poveznicu “unsubscribe from this list” koji se nalazi na dnu bilo kojeg e-maila kojeg primite od nas, ili tako da nas kontaktirate na tech@brodtech.net.

Za više informacija o našim pravilima privatnosti, molimo vas da posjetite našu web stranicu. Klikom na poveznicu u obrascu prihvaćate da obrađujemo vaše podatke u skladu s ovim uvjetima.